Algemene artikelen
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0.00 (0 Stemmen)

Eurospoor 2012_124

Vandaag vrijdag 19 oktober is de eerste dag van eurospoor 2012. In het eerste half uur dat de beurs geopend was stond het direct rijen dik voor de SilberBergStrecke baan. Als baan bemanning voelt dat natuurlijk goed. Zeker omdat deze baan al heel wat jaren meegaat. Deze baan zal na de 3-rail-forumdag ook niet meer te zien zijn in deze hoedanigheid. Deze baan zal binnenkort een flinke uitbereiding en metamorfose ondergaan. Sommige modules worden gesloopt terwijl andere een opknapbeurt zullen krijgen. Samen met de nieuwe silberBergStrecke 2 zoals die voorlopig wordt genoemd zal deze in de toekomst als één grote u-vorm  te zien zijn.
Natuurlijk gaan wij als msg leden ook graag kijken naar andere banen en uiteraard ook op zoek naar koopjes. De jaarbeurs is één van de weinige internationale exposties en daarom vindt je daar ook verenigingen uit Frankrijk, Amerika, Engeland en Duitsland. We hebben vandaag alweer vele mooie banen mogen bewonderen en uiteraard zijn hiervan al vele foto's gemaakt en op onze website terug te vinden in de fotogallerij.

U dient zich te registreren als bezoeker voordat u reacties kunt plaatsen.

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten