Algemene artikelen
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 4.50 (1 Stem)
Op zaterdag 12 mei 2012 hebben weer 9 enthousiaste MSG-ers de hele dag gebouwd aan hun eigen Faller-MCC-MAD auto. Reeds voor de afgesproken tijd van 9.00 uur op zaterdag morgen, stonden al 3 leden verwachtingsvol te wachten op de sleutelhouder. Geheel volgens afspraak was Etiënne er volgens eigen zeggen om 9.00 uur precies. De andere aanwezigen dachten daar anders over, maar we lieten ons niet uit het veld slaan.


Gelukkig hadden we op donderdagavond reeds de werkplekken in gereedheid gebracht en konden we dus gelijk beginnen met het uitpakken van al onze spullen. (lamp, soldeerstation, soldeerhulpmiddellen, auto, snijmatje, etc. etc) Je blijkt toch veel mee te moeten slepen om lekker te kunnen werken.

En toen.... was het tijd voor koffie. Vrijwel direct na de koffie begonnen we met veel plezier aan onze werkzaamheden waarbij de gezelligheid absoluut niet werd vergeten. Omdat we met zoveel mensen waren, konden we allemaal profiteren van elkaars kennis (en materialen). Er was een levendige ruilhandel van spulletjes (ledjes, lakdraad, er wisselde zelfs een complete moter van eigenaar).


Zoals de foto's laten zien werd er werkelijk hard gewerkt die dag. Natuurlijk hebben we ook gezamenlijk onze meegebrachte boterhammetjes opgegeten. Toen was er ook even tijd voor "andere klets"


Afijn, we hebben lekker doorgewerkt tot een uur of 3, toen hadden de meeste er toch wel genoeg van, zo lang ingespannen werken kost natuurlijk energie. wink
Om 4 uur was alles weer netjes opgeruimd en keerden we weer voldaan en trots terug naar huis.
Het was zo goed bevallen, dat we hebben afgesproken op de volgende zaterdagopenstellingsdag 9 juni weer een MAD-bouwdag te organiseren vanaf 9.00 uur.

Heb je belangstelling om mee te doen en heb je nog geen voertuig? Voor vragen kun je altijd terecht bij de MAD-groep.
 

U dient zich te registreren als bezoeker voordat u reacties kunt plaatsen.

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Evenementen agenda

Geen evenementen

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten