Algemene artikelen
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0.00 (0 Stemmen)

Beneluxspoordag 2012_12Op zaterdag 24 maart was onze vereniging de gastheer voor de Beneluxspoor Dag, een dag waarop deelnemers aan dit forum elkaar in levende lijve kunnen ontmoeten, het Beneluxspoor Forum is één van de grootste forums voor de modelspoorgemeenschap, zie http://forum.beneluxspoor.net/index.php

Er waren ca. 60 deelnemers, naast het eigen “workshop/demo” programma van het forum, waren al onze banen in bedrijf, omdat er op het laatste moment een demogever uitviel, is “onze” Rob van Logchem ingevallen met een workshop/demo “begrassing met de elektrostaat”.

 

De reacties van de deelnemers waren enthousiast, veel complimenten en bewonderende woorden zijn er te lezen op het forum over onze vereniging, onze faciliteiten en banen en, last but not least, over de verzorging die wij hun geboden hebben, kortom deze eerste Beneluxspoor Dag is een succes geweest en zal zich waarschijnlijk gaan herhalen, waarbij wij graag weer als gastheer zullen optreden.

Voor onze vereniging is het gastheerschap bieden voor dit soort activiteiten niet vreemd, het andere grote forum, 3-Rail, is al een paar keer te gast geweest en waarschijnlijk zullen er nog meer activiteiten gaan plaats vinden.
 Voor wie het niet weet, voor de modelspoorgemeenschap zijn er een aantal forums actief, ook een manier om de hobby te bedrijven, naast het bovengenoemde Benelux Forum, die zich wat meer richt op 2-Rail zijn er ook (ik noem de grotere, er zijn er nog een aantal):

3-Rail: http://forum.3rail.nl/
N-Spoor: http://www.n-spoorforum.nl/
Uit België: http://www.modelspoormagazine.be/newforum/default.asp
Uit Duitsland: http://www.stummiforum.de/

Deze forums zijn een grote kennisbron (enkele forums hebben ook een wiki/encyclopedie), een inspiratiebron (er wordt verslag gedaan van de in aanbouw zijn de banen met foto’s en films) en je kunt er je vragen op kwijt.

De dank gaat uit aan alle MSG-ers die deze dag tot een succes hebben gemaakt.

Meer foto’s zijn er te vinden in de fotogallerij.

 

U dient zich te registreren als bezoeker voordat u reacties kunt plaatsen.

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten