Algemene artikelen
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0.00 (0 Stemmen)
Afgelopen 26 en 27 maart j.l. was het dan weer zover; De Opendagen..!
Met de nodige stress was hier binnen diverse projecten naar toegeleefd en nu was het dan zover …Al dan niet afgebouwd of test kunnen rijden; Nu gaan we met de billen bloot.

Gelukkig blijkt er ook bij onze gast deelnemers altijd nog wel iets om snel aan te passen of recht te zetten en dit weer onder grote belangstelling zo blijktOok onze vrienden van de M.A.K. uit Kaarst waren met hun prachtige N baan vertegenwoordigd

Vol gimmicks en een lust voor het oog…
 


Checke… checke checke.. Klopt alles nog..? Hier wordt bij het nieuwe gedeelte van de Silberbergstrecke alles nog snel even doorgenomen

Ook aan de winkel , welke dit jaar uitzonderlijk goed en ook “mooi”gevuld was, wordt nog snel een laatste had gelegd

Laat ze maar komen…

Jan is er ook helemaal klaar voor…
 
En alles onder kritische blikken, dat begrijp je…


Hij mag er weer wezen hoor Max…!
 
Bij onze Floris stijgt het ongeduld om eindelijk achter de knoppen te mogen zitten duidelijk naar het hoogtepunt .
Het wachten duurt hier duidelijk te lang, maar daar is nog het rangeerbaantje …Het bloed kruipt weer waar het niet gaan kan.Bij de ingang staat ook alles klaar en een eerste bezoeker wacht al voor de deur om naar binnen te mogen ..

Maar langs Hans ben je zo maar niet…., zeker niet als ie aan de groene thee is…

Maar zover is het net nog niet…
Er volgen nog de laatste instructies en weten wij waarom Hans zo graag voorzitter is.. Wie heeft er anders nu zo’n mooie toeter..? En er wordt dan ook dankbaar misbruik van gemaakt

Ons onverslaanbare duo tijdens open dagen is er ook duidelijk klaar voor. en krijgt Jan hier duidelijk van arend jan instructies ten aanzien van de entree prijzen door..

De tarieven gaan omhoog…. da’s duidelijk..
Je kunt zeggen wat je wilt van de Märklinbaan, het mag rijden of niet: We hebben wel een kermis.. Ja … die jongens hebben zich echt uit de naad gewerkt…Open..!

In het begin is het, weliswaar met enige afwisseling, nog wat rustig maar de klok is dan ook een uur verzet
Hier gaat wat mis…..


Helaas bleven ook de Märklinbaan en de Maaspoortbaan niet geheel en al vrij van storingen.Gelukkig bewijzen dan altijd weer een paar mensen hun gewicht in Goud waard te zijn, zodat het publiek nooit echt lang op een volgende trein hoeft te wachten.


Hier gaat alles gewoon lekker…

Een absoluut succes bij de kinderen en menig volwassene. De op de baan uit Kaarst uitgerukte brandweer spuit met echt water in het publiek.

Kinderen kunnen geen genoeg van het unieke geintje krijgen


De OBS trein vertrekt richting het plaatsje Bregenz De DB Cargo in closup

De Märklinbaan met als drielandenpunt Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland biedt de gelegenheid om een grote variatie aan treinstellen te laten zien.

Hier verlaat juist een Taurus R 1216 van de Oostenrijkse ÖBB het hoofdstation met op de achtergrond een BR 24 van de DB voor mooie personen rijtuigen.

Ook aan “Stoere”jongens geen gebrek. Hier een Ae 6/6 van de Zwitserse SBB.

Ook in het railcafé was het goed vertoeven, een compliment voor de dames achter de bar is dan ook zeker op zijn plaats voor hun fantastische inzet. Bij deze dames…!

Al met al waren het weer twee bijzonder geslaagde dagen met ongeveer 500 volwassen bezoekers vergezeld van zo’n 200 kinderen
De evaluatie leert dat de opkomst van 50 clubleden over de twee dagen helaas ietwat aan de te magere kant is geweest waardoor niet altijd de hoeveelheid aandacht gegeven kon worden die we graag zouden willen/moeten geven .
Ik denk dat ik niet alleen voor mij zelf spreek als ik bij deze iedereen die zich ingezet heeft en m.n. de planners(die er nog veel meer van hun vrije tijd aan kwijt zijn geweest ) achter deze happening bedank voor zijn geweldige en onbaatzuchtige inzet.

Ik vond twee fantastische dagen….. En hopelijk weer tot ziens in 2012..!!

U dient zich te registreren als bezoeker voordat u reacties kunt plaatsen.

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten