Algemene artikelen
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0.00 (0 Stemmen)

Project Technasium Dongemond college 2010/2011_40Zoals bekend hebben de Technasiumbrugklassen van het Dongemond college uit Raamsdonksveer het project "Geen brug te ver" gedraaid.

Inmiddels zijn de acht projectweken voorbij en moesten de leerlingen de resultaten presenteren aan de docenten, de klasgenoten en de opdrachtgever (MSG 's-Hertogenbosch).

 

Namens M.S.G. 's-Hertogenbosch heeft Marcel (meneer Merkus voor de leerlingen) de presentaties bijgewoond en de resultaten (mede) beoordeeld.
 

Wat erg opviel was de creativiteit van de leerlingen. Velen hadden nog nooit een modelspoorbaan gezien, maar wisten toch de opdracht tot een goed einde te brengen.
Technisch bleek het allemaal niet mee te vallen, de meeste kinderen hadden vooraf geen idee van de complexiteit van de modelspoorhobby.

Al met al hebben de leerlngen het leuk gevonden, zelfs als ze niets bleken te hebben met modelspoor. Als voorbeeld noem ik hier de roze brug van drie meiden. Hun hoofddoel was het ontwerpen van een zo mooi mogelijke brug met veel bogen geschilderd in mooie (meiden?) kleurtjes. Er zijn ook ontwerpen die zo uitgevoerd zouden kunnen worden. (En een aantal dat geheid in zal storten onder belasting.)

Ik denk dat ook wij als M.S.G. tevreden mogen zijn met het project: Het was leuk om als opdrachtgever te opereren en hopelijk winnen we zo ook nog wat zieltjes voor onze mooie hobby.
Natuurlijk zijn er van alle maquettes (schaalmodellen) foto's gemaakt die je in het fotoalbum kunt vinden.

 

 

 

 

U dient zich te registreren als bezoeker voordat u reacties kunt plaatsen.

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten