Algemene artikelen
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0.00 (0 Stemmen)

Tijdens de Modelspoorexpositie op 28 & 29 maart 2009 zijn er op zondag 29 maart opnamen gemaakt voor het NOS Jeugdjournaal. Hieronder zie je het stukje wat uitgezonden is.

 

 

Voor deze paar minuten uitzending zijn de verslaggeefster (Tamara) en de cameraman zo'n 2,5 uur in het gebouw bezig geweest met het afnemen van interviews en het maken van opnamen. De nadruk lag natuurlijk bij de jeugdgroep.

Vooral onder de aanwezige kinderen waren er een aantal die "Tamara van het Jeugdjournaal" herkenden.

Gezellig napraten was er echter niet bij. De ploeg moest weer als een speer terug naar Hilversum om de opnamen te monteren. Uiteindelijk hebben we ze maar een blikje fris voor onderweg meegegeven. Ze zouden toch eens gaan denken dat er iets schort aan de Brabantse gastvrijheid.....

Alleen jammer dat onze club tijdens de uitzending niet met name genoemd werd. Maar ach, er zijn genoeg mensen die dat wel uit de beelden herkennen 

 

U dient zich te registreren als bezoeker voordat u reacties kunt plaatsen.

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten