Evenementen
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0.00 (0 Stemmen)


De internationale Spoor-0 dagen in de beurslocatie Giessen kunnen dit jaar vanwege Corona niet plaatsvinden. Als alternatief heeft de organisatie van Giessen er dit jaar een live evenement op Youtube van gemaakt en heeft alle deelnemers gevraagd om input. Aangezien ons clubgebouw volledig gesloten is was het voor onze leden ook niet mogelijk om via een livestream deel te nemen. In plaats van een livestream is een compilatie van foto en film materiaal in een Duits ingesproken video te zien op ons Youtube kanaal en via deze website. 

Meer informatie over het evenement en de te volgen livestream kun je vinden op https://www.internationale-spur-0-tage.de/
Alvast een klein voorproefje in deze trailer wat je kunt verwachten.

De volledige video zal op 20 maart vanaf 11:00 hier te zien is tegelijk met de aftrap van het evenement.


Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten