Maaspoortbaan (H0)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0.00 (0 Stemmen)

Overzicht NS Jaren project begin 2009Op dit stuk modelspoor van maar liefst 11 meter lengte is een stukje dubbelspoor met station in Nederland rond 1970 afgebeeld. Helemaal aan de linkerkant van de baan is een echt werkende spoorbrug gebouwd, die een een scheepvaartkanaal overspant. Aan dit kanaal zijn verschillende industrieën en (toekomstig) een hoogoven gesitueerd. Op hetzelfde stukje terrein is een interessant rangeergebied aangelegd.

Helemaal aan de rechterkant van de baan is het begin van een stadje te zien. Ondanks dat er al geruime tijd aan deze baan gewerkt wordt, is deze (gelukkig) nog niet helemaal af. Het automatisch rijden met het besturingsprogramma Koploper op het hoofdspoor en de tien schaduwsporen op de benedenbaan loopt nu lekker soepel. Met het bereidbaar maken van het rangeerterreinen het bouwen van de scenery is echter nog veel werk gemoeid.

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Daarom hierboven een foto van de baan zoals deze in de winter van 2009 eruit zag.

 

U dient zich te registreren als bezoeker voordat u reacties kunt plaatsen.

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten