Ongecategoriseerd

De 3-poot baan is de jongste projectgroep binnen de MSG. Deze groep is ontstaan naar aanleiding van de wenselijkheid voor een tweerail digitale vaste H0-baan, waarop dan ook de leden met die modellen hun ritjes kunnen gaan maken. De groep is mede ontstaan, omdat er meerdere, ook nieuwe leden, graag het digitale rijden van het begin af wilde leren kennen.

De naam van de groep doet het al vermoeden dat er gekozen is om met het software pakket RailWare de baan te gaan besturen. Een pakket is hiervoor door de maker, Dieter Hinz, aan onze vereniging ter beschikking gesteld. We trachten met alle leden van de groep de diverse aspecten van de totstandkoming van de baan door te gaan, maar zeker niet de diverse specialiteiten van een ieder afzonderlijk hierin te verwaarlozen.

Zo zal er een echt begin gemaakt worden met de verwezenlijking na de open dagen. Het project zal over meerdere jaren lopen, omdat er natuurlijk veel bij komt kijken. Er wordt gedacht aan een baan met een paar taferelen. Ook wordt er getracht ruimte te hebben om met langere treinen uit de voeten te kunnen.

Voor nadere info kan contact opgenomen worden met de baancoördinator: Arend Jan van Dongen. Houd ook verdere publicaties over de groep in de gaten.

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten