Ongecategoriseerd
De vaste Märklinbaan is de eerste vaste baan binnen onze vereniging. Deze baan is begonnen als een analoge Märklinbaan die in de loop der jaren is gedigitaliseerd. Deze baan heeft dan ook als voorbeeld gediend voor het programma Railroad & Co. Nu de besturing zo goed als klaar is zijn we begonnen met aanpassingen en uitbereidingen van de baan. Zo is men bezig met een Dinamo/MCC zelfrijend auto systeem aan te leggen over de gehele baan, worden er zelf bomen gebouwd en krijgt de scenery een enorme boost. Ook heeft de baan een aantal interactieve knoppen waarmee bijvoorbeeld een actie gestart kan worden zoals het stoppen van een trein op een station, het starten van de kabelbaan, een schilder die een bankje gaat schilderen, spoorweg werkers die een drilboor aan het bedienen zijn, enz..

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten