Ongecategoriseerd
In 2001 besloten een aantal leden van de Modelspoorgroep ’s-Hertogenbosch (MSG) om een Bouwgroep op te richten. De bedoeling is om binnen deze Bouwgroep ervaring op te doen in het bouwen van modelbanen in al zijn facetten. De leden van de Bouwgroep waren en zijn naast het aanleggen van spoortrajecten vooral gericht op het bouwen van huizen en gebouwen, landschappen, straatverlichting, bomen, scenery in zijn geheel etc.

De Bouwgroep heeft een wisselende samenstelling. Het aantal deelnemers varieert van 5 tot 15 deelnemers.

De Bouwgroep heeft in 2001 het initiatief genomen tot het bouwen van een modelspoorbaan, genaamd Silberbergstrecke. Deze modelspoorbaan heeft in 2008 met veel succes verschillende beurzen en tentoonstellingen bezocht. Over de Silberbergstrecke kunt u elders op deze website meer informatie vinden.

De leden van de Bouwgroep bouwen niet alleen voor de Silberberg-strecke maar zijn ook actief voor andere modelspoorbanen binnen de vereniging.

Nieuwe deelnemers aan de Bouwgroep zijn altijd van harte welkom.

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten