Ongecategoriseerd
Ik ben Siebe 15 jaar en ben nu 1,5 jaar cursist bij modelspoorgroep Den Bosch. 

Het is een leuke hobby waar meer bij komt kijken dan alleen een treintje laten rijden. De meeste van onze modelspoorbanen zijn met een computer aangestuurd en rijden dus volledig automatisch. Het leuke van deze hobby is dat dit wel allemaal aangesloten moet worden en hier komt enige kennis van elektrotechniek dus enorm van pas.

Ook kun je landschap (ook wel scenery genoemd) bouwen. Ook dit is meer als een kant en klaar huisje op de baan zetten. We maken namelijk alles zelf: zo maken we huisjes, bomen, bruggen, bergen en eigenlijk alles wat je bij onze banen ziet is zelf gemaakt. Het is dus een hobby waar zowel veel elektrotechniek als creativiteit voorkomt. Voor de modelbouwers is het de uitdaging om alles zo realistisch mogelijk te maken zodat het verschil tussen de modelbaan en het echte landschap haast niet te zien is. Kortom ben je goed in (elektro)techniek of ben je creatief, dan is deze hobby echt iets voor jou.

Elke donderdagavond van 19:30 tot 21:30 komen we bijeen om gezamenlijk aan een module of baanproject te werken.

Heb je interesse? Kom een keer langs als we geopend zijn. Je bent altijd van harte welkom.
 

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Evenementen agenda

Geen evenementen

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten