Projecten
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 4.50 (4 Stemmen)
Ook de  huisjes van de diorama groep beginnen al vaste vorm aan te nemen en kun je jezelf al een goede voorstelling maken van een prachtig kwalitatief eindresultaat.


Reacties  

0 #2 Anton Brouwer 08-11-2016 14:08
Hallo Jeroen,
Wie je met John bedoelt weet ik niet maar geen van ons het John.
Welnu het lood,
Hiervoor kun je het beste loodrolletjes gebruiken die verkocht worden bij sportvis spullen winkels. Dit zijn zogenaamde rolletjes trimlood die je gebruikt om je vislijn te trimmen. Dit lood is eigelijk nog te dik maar je kunt het tussen twee stukjes glad hard hout dunner kloppen, ikzelf heb een walsje waar ik het dunner op maak.
Dit lood laat zich makkelijk om dakpannetjes e.d. vormen. Eerst met een puntje secondenlijm vast zetten en vervolgens rond de dakpannen vormen d.m.v. b.v. satestokjes of tandenstokers.
Succes
Melden aan beheerder
0 #1 Jeroen 07-11-2016 20:17
Afgelopen zaterdag heeft John (?) mij heel veel verteld over de bouw van de watertorengebouwen voor de halve zolenlijn. Ik wil nu graag op dezelfde manier een schoorsteen plaatsen met echte loodlap. Alleen ben ik vergeten te vragen hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen. ik weet alleen dat het lood van vistuig is gebruikt. Maar hoe doe je het? Super fijn als dit uitgelegd kan worden?
Melden aan beheerder

U dient zich te registreren als bezoeker voordat u reacties kunt plaatsen.

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten