Vaste Märklinbaan (H0)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Waardering 0.00 (0 Stemmen)

Algemene foto Märklinbaan

 

De Märklin-groep is een groep van ongeveer 17 leden en groeiende. De groep bestaat momenteel vooral uit leden met technische ervaring op het gebied van electronica, digitaal en software besturing.

Natuurlijk is er de afgelopen jaren ook heel wat ervaring opgedaan met het maken van scenery. Verschillende leden hebben inmiddels genoeg ervaring opgedaan met het inbedden van rails en het zelf maken van bomen, huizen en bergen. Nieuwe leden die zich bij de Märklinbaan voegen hebben niet of nauwelijks ervaring met deze technieken. Ze worden bij elk project betrokken en begeleid om de fijne kneepjes van het vak te leren.   

Na elke expositie wordt er een lijst samengesteld door alle Märklin-baan leden en wordt er besproken wat de plannen zijn voor verbetering en uitbereiding van de baan. De lijst wordt voorzien van prioriteiten en namen van leden die zich willen bezighouden met deze nieuwe plannen. Zo is het voor iedereen duidelijk waar men aan bezig is en wat er nog te doen is of gedaan moet worden. We zitten dus nooit om werk verlegen. Al is de bouw van de baan al meer als 17 jaar bezig, er is zeker nog voor 10 jaar genoeg te doen. Denk hierbij aan detailering en verfijning van de scenery.

 

 

 

 

U dient zich te registreren als bezoeker voordat u reacties kunt plaatsen.

Fotogalerij

MSG Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze modelspoor expositie, workshops en overige informatie omtrent onze vereniging?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Evenementen agenda

Geen evenementen

Gebruikersnaam / Wachtwoord vergeten?

De inlog van deze website kun je opvragen via Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? Dit staat onder het inlogformulier.
 

Let op dat je alleen je gebruikersnaam of alleen je wachtwoord kunt ophalen en dus niet tegelijkertijd. Weet je zowel je gebruikersnaam als je wachtwoord niet dan vraag je eerst je gebruikersnaam op d.m.v. je e-mailadres en daarna kun je met je gebruikersnaam en je e-mailadres je wachtwoord opvragen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Dit wachtwoord kun je daarna zelf wijzigen in je gebruikersprofiel. Is je mailadres ondertussen veranderd neem dan contact op met de ledenadministratie of vul onderstaande contactformulier in.

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

>msgdenboschmsgdenbosch Adresgegevens:
  • Zilverenberg 38, 5234 GM 's-HertogenboschZilverenberg 38, 5234 GM 's-Hertogenbosch
  • 073-6417621073-6417621

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Laat het ons weten